Israel

Israelul refuză să-și VACCINEZE copiii. România a dat liber la experimente

Valeriu Gheorghiță a anunțat cu mândrie că România este prima țară care a început să-și vaccineze copiii. Mai tragic este că nu e prima țară, ci singura, pentru că nici măcar Israelul, care și-a imunizat cu forța o mare parte din populație, nu a acceptat acest lucru. Foarte important este însă că, în prospectul vaccinului Pfizer, se arată că studiile clinice s-au făcut pe doar două mii de copii.

Vaccinul anti-Covid pare să dăuneze mai mult tinerilor, decât vârstnicilor, ca dovadă cazurile tot mai multe de morți subite ale unor oameni cu vârste de circa 40 de ani. În plus, au apărut la tineri sute de cazuri de inflamație cardiacă, de data aceasta cu recunoașterea unei legături directe cu vaccinarea. În acest context, aruncarea copiilor cu vârste între 12 și 15 ani în experimentul periculos al vaccinării anti-Covid este pur și simplu odioasă. Pentru că adulții din România nu vor să se vaccineze, autoritățile au tăbărât pe copii și adolescenți, legând vaccinarea, în campaniile nerușinate, de promisiunea libertății de a merge în cluburi și de a-și îmbrățișa colegii și rudele.

Și, mai presus de toate acestea, poate cea mai oribilă minciună spusă de autoritățile din România și de trompetele din lumea medicală este aceea că vaccinul este sigur, chiar și pentru copii. În condițiile în care autorizarea vaccinului este provizorie și condiționată, forțată de pandemie, iar pe plan mondial și European, inclusiv în zona Agenției Europene a Medicamentului, singurul lucru care se tot repetă este că beneficiile depășesc riscurile. Ceea ce înseamnă că toți cei care își vor pierde viața sau care vor căpăta boli teribile sunt doar pagube colaterale pentru un așa-zis beneficiu la nivel global. În logica absolut ilogică a motivului vaccinării se spune că trebuie imunizați copiii ca să nu transmită vârstnicilor virusul. Nu este mai de bun simț să vaccinezi vârstnicii? Dar mulți dintre bătrâni și dintre cei cu boli cronice deja s-au vaccinat. Și ne întoarcem din nou la cercul absurd al explicațiilor iraționale, în care toți cei vaccinați transmit virusul și se îmbolnăvesc la fel ca și cei vaccinați.

Citește și:  Israelul şi-a retras o echipă de salvare din Turcia, ca urmare a ameninţărilor de securitate

Doar 2.000 de copii în studiile clinice

Probabil pentru că a fost mai dificil de găsit voluntari, chiar și cu sumele importante plătite acestora, Pfizer a reușit să efectueze studii clinice doar pe aproximativ 2.000 de copii cu vârste între 12 și 15 ani. ”În cadrul unei analize a Studiului 2 la adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, fără dovezi de infecție anterioară, nu au existat cazuri la 1005 participanți cărora li s-a administrat vaccinul și au existat 16 cazuri din 978 participanți cărora li s-a administrat placebo. Estimarea punctuală a eficacității este 100% (interval de încredere 95%: 75,3; 100,0). La participanții cu sau fără dovezi de infecție anterioară au existat 0 cazuri din cei 1.119 participanți cărora li s-a administrat vaccinul și 18 cazuri din cei 1.110 participanți cărora li s-a administrat placebo. De asemenea, acest lucru arată că estimarea punctuală pentru eficacitate este 100% (interval de încredere 95%: 78,1; 100,0).”, se arată în prospectul vaccinului anti-Covid Pfizer.

Miocardita, primul efect demonstrat
În perioada decembrie 2020-mai 2021, în Israel au fost raportate 275 de cazuri de miocardite, în rândul a peste 5 milioane de persoane vaccinate, a anunţat Ministerul Sănătății din această țară, după finalizarea unui studiu. Studiul a constatat că există o legătură probabilă între administrarea celei de-a doua doze de vaccin al Pfizer şi apariţia miocarditei la bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 30 de ani, motiv pentru care Israelul a decis să nu mai treacă la vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Totodată, un grup consultativ al Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA a recomandat luna trecută un studiu suplimentar asupra posibilităţii unei legături între vaccinurile ARNm şi miocarditei, cum sunt cele de la Pfizer şi Moderna. Grupul a precizat că datele din sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) au arătat un număr mai mare decât era aşteptat de cazuri de miocardită sau pericardită la persoane cu vârste de 16-24 de ani.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close