Quantcast
Israelul se confruntă cu o creșterea alarmantă a deceselor în urma vaccinării C0vid – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israelul se confruntă cu o creșterea alarmantă a deceselor în urma vaccinării C0vid

Merge bine injectarea în Israel-Vaččination Nation!

Numărul cazurilor de infectați din ultimele 7 zile a crescut „doar” cu 59%, în timp ce numărul morților s-a dus în sus „numai” cu 413% comparativ cu săptămâna anterioară.

PLanul injectării la hectar merge ca pe roate, însă israelienii și-au dat seama că au fost păcăliți și refuză să se mai înțepe și a treia oară, de aceea vor intra în curand într-un nou lockdown!

Cine crede că cele 2 doze salvatoare vor fi suficiente pentru a scăpa de restricții, riscă să facă o eroare capitală, fiindcă în pLan se mai regăsesc încă vreo 9 injecții, doar nebunia nu se va termina mai devreme de anul 2025.

Iar vaččinarea în procent de peste 70% a adulților israelieni a fost atât de sigură și de ‘eficientă’, că deja se pregătesc să fie băgați într-un nou lockdown.

Normal, doar acolo s-au raportat 18526 de cazuri de infectați și 41 morți în ultimele 7 zile, iar în perioada 22.07-29.07 erau raportate 11688 cazuri și numai 8 morți.

Asta da eficiență și siguranță!

Acum rămâne să aflăm cât la sută din cei morți de Côvíd sunt vaččinați împotriva acestui virus, însă un studiu recent efectuat în Israel ne spune că 90% din persoanele vaččinate care aveau o vârstă trecută de 60 ani au murit.

Puteți verifica această informație și de jurnalistul Razvan Dumitrescu pe Antena 3.

Membrii cabinetului guvernamental al Israelului, responsabili cu măsurile anti Covid, iau în considerare intrarea Israelului în lockdown peste aproximativ 2 săptămâni.

Informația a fost anunțată de postul TV Channel 13 și preluată de Jerusalem Post.

Conform sursei citate, ministrul Construcțiilor și Locuințelor, Ze’ev Elkin, ar fi în favoarea acestei decizii, deoarece modelele de infecție arată că va fi necesar, oricum, un lockdown, până în septembrie.

De asemenea, se pare că oficialii din Ministerul Sănătății susțin intrarea în lockdown, pentru a-i motiva pe israelienii care nu au primit încă a treia doză de vaccin.

Ministrul Sănătății, Nitzan Horowitz, a declarat recent că un lockdown este „ultima soluție”, spunând despre acest al patrulea blocaj ca fiind ”o mișcare dramatică cu consecințe cumplite”.

În luna aprilie a acestui an, Israelul a renunțat la multe restricții, după ce a vaccinat complet peste jumătate din cei 9,3 milioane de locuitori împotriva noului coronavirus, în cea mai rapidă campanie de vaccinare din lume.

De asemenea, în luna mai, Israelul anunța că vrea să fie prima țară din lume care renunţă la toate restricţiile sanitare.

SURSA: https://ortodoxinfo.ro/2021/08/08/israelul-se-confrunta-cu-o-cresterea-alarmanta-a-deceselor-in-urma-vaccinarii-c0vid/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply