Quantcast
Israelul susţine că vaccinul COVID-19 produs de Pfizer nu are eficacitatea promisă – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israelul susţine că vaccinul COVID-19 produs de Pfizer nu are eficacitatea promisă

Israelul – care are cel mai avansat program de vaccinare a întregii sale populaţii (relativ mici) – descoperă rapid că vaccinul COVID-19 produs de Pfizer nu este eficient în proporţie de 95%, aşa cum s-a lăudat compania după rezultatele studiilor de fază 3 publicate de companie şi FDA.

În Israel, experţii în sănătate au dezvăluit ieri că imunitatea oferită de vaccin, mai ales în săptămânile iniţiale dintre prima şi a doua doză, ar putea fi mult mai mică.

Miercuri, dr. Nachman Ash, coordonatorul campaniei de vaccinare din Israel, a criticat vaccinul spunând că primul lot nu a crescut imunitatea atât de mult cât se spera.

Acesta a declarat pentru postul de radio al Armatei că “multe persoane au fost infectate între prima şi a doua doză de vaccin”, adăugând că poate dura 10 zile sau mai mult pentru ca imunitatea să apară.

Cu câteva săptămâni în urmă, mass-media locală din Israel a raportat că sute de pacienţi au fost infectaţi după ce au primit prima doză.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply