Quantcast
Israelul va reveni la operaţiunile de eliminare a unor ţinte în Fâşia Gaza ‘dacă va fi nevoie’ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Israelul va reveni la operaţiunile de eliminare a unor ţinte în Fâşia Gaza ‘dacă va fi nevoie’

Asculta informatia

Israelul va reveni la operaţiunile ţintite de eliminare a unor lideri militanţi din Fâşia Gaza „dacă va fi nevoie”, a declarat marţi şeful Statui Major al armatei, citat de agenţia DPA, potrivit agerpres.

„Nu avem niciun interes pentru o escaladare. Dar suntem pregătiţi pentru orice. Repet, nu avem niciun interes pentru o escaladare. Dar suntem pregătiţi pentru orice scenariu. Dacă va fi nevoie, vom reveni chiar la politica de eliminare a unor ţinte inamice”, a declarat generalul Aviv Kochavi într-o conferinţă de presă la Ministerul Apărării israelian din Tel Aviv.

Israelul şi mişcarea islamistă Hamas care conduce Fâşia Gaza au căzut de acord asupra unei încetări a focului informale în urma războiului din Gaza din 2014.

Dar marţi dimineaţă devreme, un atac aerian de eliminare a unei ţinte asupra unei ascunzători în estul oraşului Gaza a ucis un comandant militar al facţiunii Jihadul Islamic, care nu a acceptat acordul oficial intermediat de Egipt.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply