Quantcast
ISUS transgender la Muzeul Bibliei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ISUS transgender la Muzeul Bibliei

Asculta informatia

Muzeul Bibliei din Frankfurt încurajează vizitatorii să descopere „multele laturi ale lui Dumnezeu” într-o expoziție care amestecă arheologia cu activismul LGBT și împrumută din limbajul teologic ca să poată susține teoria „pluralității de gen încă din timpurile biblice”.

Muzeul Bibliei din Frankfurt este deschis de 6 luni.

Una dintre ideile din expoziție este că înțelegerea masculinității și feminității din Geneza înseamnă de fapt o „fuziune a genurilor” prezentând teologia LGBT care susține „diversitatea de gen după chipul lui Dumnezeu și imaginea umană”.

Dar cea mai promovată activitate a fost piesa de teatru „Isus regina cerului” scris de autoarea transgender Jo Clifford care își imaginează un Isus transgender ce repetă povești biblice într-un stil aparte.

Dintre cei aproximativ 25.000 de oameni care vizitează Muzeul Bibliei în fiecare an, se remarcă multe grupuri școlare.

Conducerea Bisericii Protestante Naționale Germane acceptă aceste abordări teologice liberale pro-LGBT care sunt mai „incluzive” din punct de vedere al sexualității. Aceste noi interpretări ale doctrinelor creștine fundamentale și secularizarea Bisericii sunt adesea legate de scăderea puternică a numărului de membri.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply