Quantcast
ITALIA: Nu-i mai ajutăm pe cei de peste 60 de ani-Declaratia unui medic israelian – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ITALIA: Nu-i mai ajutăm pe cei de peste 60 de ani-Declaratia unui medic israelian

Asculta informatia

Doctorul Israelian, Gai Peleg, a declarat  televiziunii israeliene că în nordul Italiei, ordinele constă în refuzul accesului la aparatele respiratorii pentru persoanele de peste 60 de ani relateaza, jpost.com via ortodoxinfo.ro

Pe teritoriul Italiei s-au înregistrat mai multe victime ale coronavirusului comparativ cu China, având 4.825 de decese confirmate și 5.000 de pacienți confirmați pozitiv cu coronavirus în ultimele 24 de ore, după cum informa Canal 12 duminică.

Citeste si: „Să ucidem oamenii și să le luăm organele” – ultimul argument pentru legalizarea eutanasiei

Medicul israelian Gai Peleg, care lucrează în prezent pentru a salva vieți în Parma, Italia, a declarat pentru Canal 12 că lucrurile se înrăutățesc pe măsură ce numărul pacienților crește.

Deoarece departamentul său primește pacienți bolnavi de coronavirus în ultimul stadiu, aici accentul se pune pe îngăduirea ca pacienții să se întâlnească cu cei dragi și să comunice cu aceștia în ultimele lor clipe, în pofida reglementărilor de carantină. Alte rapoarte susțin că, pe măsură ce numărul morților crește, unele familii se simt incapabile să asigure o înmormântare corespunzătoare pentru cei dragi.

Peleg a spus că, din ceea ce vede și aude în spital, instrucțiunile sunt să nu ofere acces la mașinile respiratorii artificiale pacienților de peste 60 de ani, deoarece astfel de mașini sunt limitate ca număr.

Citeste si: SUEDIA: Fetita obligata la scoala sa spuna „EU SUNT MUSULMANĂ”

În prezent, Israel cumpără mii de aparate respiratorii care urmează să ajungă în țară până la jumătatea lunii mai. Sâmbătă, premierul Benjamin Netanyahu a spus că, Israelul folosește toate mijloacele pe care le are la dispoziție, cu scopul de a asigura echipament medical care să ajute pacienții în timpul pandemiei.

În final, el a adăugat că toate serviciile de sănătate din lume se confruntă cu deficiențe datorate răspândirii rapide și neașteptate a COVID-19.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply