Quantcast
Izolarea a produs o rată a sinuciderilor mai mare decât rata mortalității COVID-19 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Izolarea a produs o rată a sinuciderilor mai mare decât rata mortalității COVID-19

Asistăm la tot mai multe sinucideri și decese din cauza supradozelor decât decese cauzate de COVID, iar prelungirea închiderii școlilor poate fi mai periculoasă decât coronavirusul,relateaza tribuna.us

Decesele cauzate de sinucideri și de supradoze de droguri depășesc în acest moment decesele cauzate de virusul COVID-19, avertizează directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Dr. Robert Redfield.

Citeste si :Vaticanul, complicități murdare cu China comunistă. Bisericile creștine dărâmate

„Sunt de părere că prețul pentru ca națiunea noastră să mențină școlile închise este substanțial și sper că resursele necesare vor fi puse la dispoziție. Dar am văzut un alt cost, în special în licee”, a declarat Dr. Redfield.

„Am văzut, din păcate, mai multe sinucideri decât decese cauzate de COVID. Asistăm mai multe decese din cauza supradozelor de droguri care depășesc în exces decesele cauzate de COVID”.

Redfield a subliniat că acesta este motivul pentru care sănătatea trebuie privită în lumina „bunăstării sociale globale a individului”, care în acest caz, înseamnă să „deschidem școlile într-un mod în care oamenii să fie confortabili și în siguranță”.

Deși directorul CDC nu a legat în mod explicit aceste decese de izolările statelor și închiderea școlilor, mulți au susținut că riscurile pentru sănătatea mentală și emoțională pe fondul izolării prelungite ar fi la fel de periculoase sau chiar mai periculoase decât coronavirusul în multe cazuri, în special în rândul tinerilor, pentru care COVID-19 este mai puțin periculos decât este pentru persoanele în vârstă sau cele imunocompromise.

În luna mai, un grup de peste 500 de medicii i-au scris președintelui Trump pentru a atrage atenția cu privire la „prejudiciul pe termen scurt, mediu și lung pentru sănătatea oamenilor cu o izolare continuă… Milioanele de victime ale unei izolări continue vor fi vizibile, determinate de alcoolism, sinucidere, atac de cord, accident vascular cerebral sau insuficiență renală. La tineri prejudiciul va însemna instabilitate financiară, șomaj, disperare, dependență de droguri, sarcini neplanificate, sărăcie și abuz”.

Administrația Trump a cerut fără echivoc ca școlile publice să se redeschidă la toamnă. Cu toate acestea, în ciuda preocupărilor serioase și a dovezilor că profesorii și copiii ar prezenta un risc scăzut, sondajele recente că majoritatea americanilor este îngrijorată de redeschidere.

Susținătorii președintelui sunt, de asemenea, divizați pe această temă, deși din diferite motive. În timp ce majoritatea republicanilor și conservatorilor susțin redeschiderea economiei și ridicare izolării, mulți se mulțumesc ca școlile să rămână inactive din dorința de a nu trimite copiii la cursurile în care vor fi învățați lecții radicale de educație sexuală și teme de rasă influențate de Black Lives Matter.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply