Quantcast
Joc EROTIC la raionul de jucării pentru copii – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Joc EROTIC la raionul de jucării pentru copii

Un bărbat a rămas fără replică după ce a descoperit ce jocuri ”interactive” se vând într-un magazin din orașul său. La raionul cu jucării și jocuri pentru cei mcii a descoperit un joc erotic complet accesorizat pentru ”distracții” între adulți.

Bărbatul a mers în supermarketul WoW de pe strada Timișorii din Lugoj, probabil să caute un joc pentru un copil. Printre produse de menaj, îmbrăcăminte, articole pentru casă și alimente, la sectorul de jucării, acesta a găsit o cu cutie mai puțin obișnuită.”Le jeu des gages” costă 10,55 lei, iar pe capac apar mai multe tinere cu forme exagerat desenate.

Impresionat de descoperire a căutat jocul pe Google, descoperind că acesta nu e nicidecum destinat minorilor, ci adulților. E un joc erotic, folosit pentru petreceri de burlaci sau burlăcițe, chefurile de studenți și alte distracții care nu au nimic în comun cu copiii.

“Am căutat numele jocului pe net și mi-a dat rezultat fotografia cu ce conține jocul în interior. Mi se pare incredibil să pună un așa joc la comun cu alte produse, jucării de copii, articole de spălat în baie și așa mai departe”, a declarat bărbatul pentru Lugojeanul.ro.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply