Quantcast
John Piper și-a dat demisia din pastorație – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

John Piper și-a dat demisia din pastorație

John Piper a anunțat în ultima sa predică ca și pastor al Bisericii Baptiste Bethlehem din Minneapolis, SUA, unde a slujit timp de peste 30 de ani, că de acum se va concentra mai mult în a scrie cărți.În vârsta de 66 de ani, John Piper a demisionat din conducerea bisericii la care participă apoximativ 5.000 de oameni săptămânal, dar mai are încă pasiune pentru a scrie cărți, și a mai ține predici și turnee prin SUA.

“...Am o cantitate limitată de energie, și vreau să citesc mai mult, să scriu și să mai predic, dar depun eforturi mari pentru a mă organiza“, a declarat Piper la un ziar din SUA.

Într-un sondaj făcut de LifeWay Research în 2010, Piper a fost clasat printre primii 10 cei mai influenți predicatori din SUA împreună cu Billy Graham, Rick Warren  și Max Lucado. Piper va rămâne ca și pastor asociat al Bisericii Baptiste Bethlehem până la Paști.  Împreună cu soția sa în vârstă de 44 de ani, au cinci copii, cea mai mică fiica fiind de 17 ani.

Piper va fi înlocuit de Jason Meyer, în vârstă de 36 de ani, dar, a spus el că va mai predica ocazional în biserică. În cele din urmă Piper a spus: “Înaintea lui Dumnezeu sunt mulțumit când predic. Mă simt cu adevărat viu “.
Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply