“JOS DICTATURA POLITICO-MEDICALĂ! Viorel Cataramă reacționeză dur la avertismentele medicilor Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila

Asculta informatia

Omul de afaceri Viorel Cataramă reacționeză dur la avertismentele medicilor Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta legate de prelungirea stării de alertă.

“JOS DICTATURA POLITICO-MEDICALĂ!

Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta ne amenință de dimineața până seara că trebuie să avem în continuare drepturile și libertățile suspendate!

Citeste si: Klaus Iohannis: ”Se impune prelungirea stării de alertă” -Toate măsurile de relaxare care vor urma şi restricţiile care se menţin obligatoriu

Ei reprezintă latura medicală a dictaturii politico-medicale din România.

Deși nu au competențe în domeniu, nu ezită niciun moment să bage pumnul în gură poporului român, care nu vrea decat să aibă o viață normală, pentrucă nimic nu justifică azi anormalitatea!

Acești medici, împreună cu toți virusologii care au promovat suspendarea libertăților numai pe bază de supoziții și alte interese ascunse, fără nicio legătură cu binele general, vor trebui să răspundă, mai devreme sau mai tarziu, în fața legii!

Lumea moare în fața spitalelor pentru simpla vină de a nu se fi îmbolnăvit de coronavirus, afacerile se prăbușesc, milioane de români au fost sacrificați, iar acești indivizi își bat joc în continuare de noi toți cu nonșalanță!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =