Quantcast
Jos masca injositoare! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Jos masca injositoare!

Jos masca injositoare!

Cezar Ionascu: Soluția este nu să te protejezi, ci să te împuternicești. Sus inimile!

Masca de protecție poate fi un real pericol pentru unele persoanele. Medicul Adina Alberts trage semnalul de alarmă. Potrivit acesteia, masca de protecție nu poate fi impusă tuturor, deoarece acest lucru ar putea fi fatal.

Într-un mesaj postat pe pagina personală de facebook, Adina Alberts reacționează după impunerea de către autorități a obligativității purtării măștii de protecție.

Aceasta a prezentat mai multe studii, potrivit cărora, există persoane care ar putea avea probleme mari de sănătate dacă vor folosi masca de protecție atât de mult timp.

„ATENȚIE! MASCA NU ESTE UN ECHIPAMENT DE PROTECȚIE INOFENSIV

Obligativitatea purtării unei măști în spațiul public închis, la serviciu sau în școală, nu poate fi impusă tuturor.

Iată de ce:
1. O cercetare care datează din aprilie 2008 arată că „saturația de oxigen din sângele arterial a celor 53 de chirurgi voluntari în acest studiu a scăzut considerabil în urma purtării măștii de protecție (…) a scăzut încă din prima oră, în cazul persoanelor cu vârsta de peste 35 de ani”, se arată în această cercetare.

2. Cei care suferă de boli precum BPOC, emfizem pulmonar, boli cardiace, astm, își pot agrava starea de sănătate prin faptul că „fac un efort major de a-și umple plămânii cu oxigen”, se arată într-un comentariu al medicului Kimber Stout, doctor în științe medicale. Persoanele care poartă mască timp îndelungat pot suferi un anumit grad de toxicitate în organism prin respirarea propriul dioxid de carbon. „Dacă masca de protecție obstrucționează felul în care persoana respiră, se poate ajunge la situația în care există mai mult CO2 în plâmâni decât oxigen”, a mai spus dr. Stout.Despre Info Crestin News

Leave a Reply