Judecătorii români care consideră că SEXUL cu fetițe de 11 ani e ceva normal – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interne

Judecătorii români care consideră că SEXUL cu fetițe de 11 ani e ceva normal

Asculta informatia

De când am citit prima dată despre acest subiect, am rămas cu o ură, cu ceva negru în suflet. De parcă nu aș mai putea să mă bucur de nimic, de parcă nu aș mai putea găsit fericire în nimic din jurul meu.

Cinci procurori şi patru judecători au decis că un copil de clasa a IV-a are discernământ şi poate consimţi să facă sex cu un bărbat care îi putea fi bunic.

Citeste si: Poziţia CULTULUI CREȘTIN BAPTIST din ROMÂNIA cu privire la educația sexuală în unitățile școlare

Din analiza tuturor actelor dosarului nu a rezultat fără dubiu că actele sexuale au fost săvârşite fără acordul părţii vătămate, nefiind deci întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de viol”, notează SANDA IONELA DRAIA, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Din analiza tuturor actelor dosarului nu a rezultat fără dubiu că actele sexuale au fost săvârşite fără acordul părţii vătămate, nefiind deci întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de viol”, notează SANDA IONELA DRAIA, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Şofan Dumitru, cel care a întocmit rechizitoriul, este acum procuror-şef Secţie Urmărire Penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Nicolae Paştiu, cel care a confirmat rechizitoriul, este procuror-şef Secţie Urmărire Penală la Pachetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Draia Sanda Ionela, cea care a respins plângerea părinţilor fetiţei, lucrează şi azi Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi este procuror-şef Secţie Judiciară.

Petronela Negrea Drucan, prima judecătoare care a decis că fata de 11 ani a consimţit actele sexuale la care a fost supusă, profesează la Tribunalul Hunedoara.

Jean Nicolae Uncheşelu, primul procuror de şedinţă care s-a opus schimbării încadrării faptei lui Jorj din act sexual cu un minor în viol, e procuror la DNA – Structura Centrală.

Monica Felicia Farcaş, preşedinta completului de la Curtea de Apel Alba Iulia care a decis că fetiţa de 11 ani s-ar fi putut apăra, este azi preşedinta Judecătoriei Blaj.

Marius Aurel Motolea, judecător în completul condus de Farcaş, profesează acum la Secţia I Civilă a Curţii de Apel Alba Iulia.

Judecătoarea Sanda Trif, judecătoarea de la Curtea de Apel Alba a ieşit la pensie în ianuarie anul trecut.

Alina Oană este procuror DNA – ST Alba Iulia.

Priviți câte femei magistrat consideră că o fetiță de 11 ani s-ar fi putut apăra în cazul unui viol, în fața unui adult și a altor 4 tineri. Nu pot, nu știu ce aș putea să scriu.

Citeste si: Educaţie SEXUALA: “JOS LABELE TICĂLOȘILOR… DE PE COPII!”

Dar sunt sigur că dacă leprele astea umane ar fi dat nas în nas cu un Drasyus Kedis, poate nu și-ar fi bătut joc atât de ușor de suferința unui copil, indiferent de banii pe care i-au luat pentru a da sentințele.

Și, deși am fost întotdeauna împotriva unei secții de anchetare a magistraților, chiar încep să cred că este ABSOLUT necesară. Până la apariția unui Drasyus, măcar legea să se ocupe de ei.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close