Quantcast
Justin Bieber s-a botezat alături de soția lui, într-un lac. Fotografii spectaculoase din timpul ceremoniei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Justin Bieber s-a botezat alături de soția lui, într-un lac. Fotografii spectaculoase din timpul ceremoniei

Justin Bieber a dezvăluit unul dintre cele mai speciale momente pe care le-a trăit alături de soția sa, modelul Hailey Baldwin.

Miercuri, cântărețul de 26 de ani a declarat că s-a botezat în religia creștină, alături de tânăra de 23 de ani și a postat mai multe fotografii din timpul ritualului religios pe Instagram.

Citeste si: Justin Bieber la Biserica Penticostală Hillsong Sydney

Evenimentul a avu loc într-o piscină, iar cei doi au purtat  costume de baie. În imagini, cuplul poate fi văzut ținându-se de mâini în timp ce sunt scufundați sub apă.

Momentul în care eu și @haileybieber, soția mea și cu mine am fost botezați împreună! Acesta a fost unul dintre cele mai speciale momente ale vieții mele.Mărturisindu-ne în mod public și față de prietenii și familie dragostea și credința în Isus ”, a scris Bieber în dreptul fotografiilor din timpul evenimentului. 

Potrvit MailOnline, botezul a avut loc în Idaho, SUA, luna trecută, în timp ce cuplul era într-o călătorie, însă locul nu a fost dezvăluit de cei doi îndrăgostiți.  

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/justin-bieber-s-a-botezat-alaturi-de-sotia-lui-intr-un-lac-fotografii-spectaculoase-din-timpul-ceremoniei/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply