Quantcast
Kanye West: Organizația Planned Parenthood a fost creată de suprematiști albi care împlinesc „lucrarea diavolului” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Kanye West: Organizația Planned Parenthood a fost creată de suprematiști albi care împlinesc „lucrarea diavolului”

Asculta informatia

„Nu vrem să se afle că dorim să exterminăm populația de negri” (Margaret Sanger, fondatoare Planned Parenthood.

După ce cu ocazia Zilei Independenței a anunțat că va candida pentru președinția Statelor Unite, Kanye West și-a destăinuit convingerile politice într-un interviu pentru revista Forbes; printre ele, faptul că susține cauza pro-viață: „Sunt pro-viață pentru că urmez cuvântul Bibliei”.

Citeste si: Halucinant: “România are nevoie de mai multe avorturi decât de copii” declaratia Renatei Weber-Avocatul Poporului

Kanye West a mai spus și că, în opinia lui, „clinicile Planned Parenthood au apărut în orașe cu ajutorul suprematiștilor albi care împlinesc lucrarea diavolului”.

West se referă la alarmantele obiective eugenice stabilite de fondatoarea Planned Parenthood, Margaret Sanger, urmărite încă și astăzi, organizația fiind cel mai mare prestator de avorturi din Statele Unite.

Sanger a fondat Planned Parenthood în 1916 și a colaborat toată viața cu cei mai de seamă reprezentanți ai eugeniei și chiar cu liderii Ku Klux Klan pentru a elimina copiii săracilor și ai celor „indezirabili” rasial.

Într-un discurs ținut în 1932 la New History Society intitulat „My Plan for Peace” („Planul meu pentru pace”), Sanger a prezentat imaginea ei despre America perfectă, unde obiectivul principal al Congresului ar fi „aplicarea unei politici dure și rigide de sterilizare și segregare asupra acelui segment de populație ale cărei progenituri sunt deja contaminate sau a cărei moștenire e de asemenea natură încât descendenților lor li s-ar putea transmite trăsături nepotrivite”.

Sanger a încheiat parteneriate cu lideri ai comunității de culoare ca să fondeze „Negro Project”, promovat pe atunci ca mijloc de a pune la dispoziție afro-americanilor metode contraceptive sigure. Cu toate acestea, scrierile ei i-au făcut pe mulți să creadă că s-a folosit de liderii de culoare ca să capete acces și încredere în rândul comunităților de culoare care erau ținta obiectivelor de eugenie.

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/kanye-west-organizatia-planned-parenthood-a-fost-creata-de-suprematisti-albi-care-implinesc-lucrarea-diavolului/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply