Quantcast
Katy Perry a afirmat:”Nu sunt creștină” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Katy Perry a afirmat:”Nu sunt creștină”

Perry a vorbit deschis despre ce crede despre Dumnezeu și teologie într-un recent interviu acordat lui Marie Claire. Ea a afirmat că nu mai este creștină și că nu mai crede în existența raiului, a iadului sau “într-un bătrânel care stă pe tron.”  Perry a spus aceste lucruri, cu toate că aceasta crede într-o forță superioară- o paradigmă care o face răspunzătoare.

Perry, respinge de asemenea etichetele teologice tradiționale, și cu toate că și-a lăsat în urmă credința evanghelică, ea încă se simte aproape de Dumnezeu.”Nu sunt budistă, nu sunt hindusă, nu sunt creștină, dar simt că am o legătură strânsă cu Dumnezeu,”- a afirmat ea. “Mă rog tot timpul: pentru auto-control, pentru smerenie. E multă mulțumire în rugăciunea mea. Doar spunând ”mulțumesc” uneori face mult mai mult decât a cere anumite lucruri.”

Marie Claire a relatat că Perry își face părtășia cu ajutorul scrierilor lui Eckhart Tolle, un autor cunoscut pentru cărțile sale de mare success despre metafizică și spiritualitate. Ea practică de asemenea meditația transcedentală, o formă de meditație mantra. Fiica lui Keith și Mary Hudson, evangheliști care călătoresc în jurul lumii împărtășind Cuvântul lui Dumnezeu, Perry a afirmat pentru revista “Rolling Stone” în anul 2010, că Dumnezeu “ este încă, într-o mare măsură, o parte a vieții ei.

La acea vreme revista scria că este foarte surprinsă să o audă pe Perry vorbind despre Dumnezeu în felul în care o face, “deoarece  ai crede că și-a lăsat trecutul religios în spate, dar ea încă se consider creștină.”
Noteaza: Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply