Quantcast
Kenya: 6 creștini uciși cu brutalitate într-un atac terorist – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Kenya: 6 creștini uciși cu brutalitate într-un atac terorist

Asculta informatia

Organizația International Christian Concern raportează o situație tragică petrecută în Lamu West, Kenya, după ce presupuși militanți al-Shabaab au intrat într-un sat și au ucis cu brutalitate șase creștini. Șeful poliției din districtul Lamu a confirmat tragedia și i-a informat pe locuitori că autoritățile îi caută asiduu pe teroriști, care s-ar putea ascunde în pădurile din apropiere.

Pastorul Stephen Sila, care a fost martor la atacul din satul Widhu, a descris pentru ICC tragedia care a avut loc pe 3 ianuarie: „Șapte case au fost incendiate, patru cadavre au ars în interiorul caselor. O persoană a fost împușcată mortal chiar în fața unei case incendiate și o alta decapitată lângă ea. Ceilalți săteni au scăpat în întuneric și poliția încă îi caută pe făptași.”

CBN News a raportat anterior că extremiștii islamiști au răpit peste 600 de femei și fete în ultimii trei ani, în mod special fete tinere creștine, sănătoase și cu pielea mai deschisă la culoare, care au fost obligate să se „căsătorească” cu luptătorii cunoscuți pentru abuzuri sexuale.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply