Quantcast
Klaus Iohannis, mesaj pentru Biserica Crestina Baptista – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Klaus Iohannis, mesaj pentru Biserica Crestina Baptista

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Congresului Cultului Crestin Baptist, in care si-a aratat aprecierea fata de contributia acestui cult, ca si a tututor Cultelor si Bisericilor din Romania, la dezvoltarea societatii in ansamblul ei, informeaza Administratia Prezidentiala.

klaus-iohannis-cotroceni_95176500

„Cu prilejul celui de-al 36-lea Congres al Cultului Crestin Baptist, va transmit salutul meu cordial si va felicit pentru organizarea acestui eveniment important pentru comunitatea dumneavoastra si pentru intreaga Biserica Crestina Baptista. Cred intr-o societate pluralista, care pune in valoare diversitatea identitatilor sale culturale, etnice si religioase. Romania impartaseste principiile care fac posibil dialogul intr-o Europa unita: libertatea constiintei religioase, toleranta, multiculturalismul. Evenimentele din ultima perioada, violentele de natura etnica sau religioasa care tulbura societatea globala in care traim, ne arata cat de importante sunt si vor continua sa fie toate aceste valori”, a transmis Klaus Iohannis.

In finalul mesajului, seful statului a tinut sa ureze comunitatii mult succes in activitatile intreprinse in cadrul Congresului.

„Va doresc mult succes in desfasurarea Congresului si sper ca ecourile lucrarilor pe care le gazduiti la Oradea sa aiba reverberatii rodnice pentru intreaga dumneavoastra comunitate”, a mai transmis seful statului.

Sursa: obiectiv.info

Despre

Leave a Reply