Quantcast
Klaus Iohannis: ”Se impune prelungirea stării de alertă” -Toate măsurile de relaxare care vor urma şi restricţiile care se menţin obligatoriu – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Klaus Iohannis: ”Se impune prelungirea stării de alertă” -Toate măsurile de relaxare care vor urma şi restricţiile care se menţin obligatoriu

Am luat în discuţie posibile măsuri de relaxare şi, evident, necesitatea prelungirii stării de alertă. 

Având în vedere că numărul de noi îmbolnăviri nu a crescut, nici nu a scăzut semnificativ considerăm că este posibil să continuăm cu unele măsuri de relxare. După 15 iunie se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante şi locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private cu un număr mai mare de persoane.

Citeste si: USR-ul sustinatorii HOMOSEXUALILOR in Romania – Aveţi grijă cu cine votați pe viitor!

Va fi posibilă redeschidere after-school-urilor, a grădiniţelor şi şcolilor private. De asemenea, şi redeschiderea sălilor de fitness, dar cu respectarea strictă a măsurilor de distanţare. Va fi posibilă deschiderea piscinelor exterioare.

Având în vedere că nu avem o scădere semnificativă a numărului de noi cazuri, ne facem să fim în continuare precauţi. Suntem de părere că se impune prelungirea stării de alertă. Vor fi mai puţine măsuri restrictive, dar sunt măsuri care trebuie obligatoriu continuate: purtarea măştilor, evitarea aglomerărilor mari, măsurile de igienă.

Va fi posibil să adoptăm măsuri de relaxare cu statele care au sub 5.000 de îmbolnăviri la un milion de locuitori. Nu se califică Spania, Italia, Belgia, Olanda. 

Citeste si: Educația sexuală în școli trebuie să se desfășoare doar cu acordul scris al părinților.

Vom urmări comunicările de la nivelul UE şi acolo unde se poate vom reacţiona şi noi

Despre Info Crestin News

Leave a Reply