L-a iertat pe cel care i-a ucis fiul

Asculta informatia

Mama unuia dintre cei trei adolescenţi care au fost ucişi într-o şcoală din Ohio, a fost ecoul cuvintelor lui Isus de pe cruce. Ea a declarat că l-a iertat pe T.J. Lane care ,,nu a ştiut ce făcea”.


,,Îl iert pentru că, de multe ori, ei nu ştiu ce fac. Trebuie să ierţi totul. Harul lui Dumnezeu este nou în fiecare zi. Până nu umbli în papucii altuia, nu ştii ce l-a făcut să ajungă în acel punct”, a spus Phyllis Ferguson, mama lui Demetrius Hewlin, care a fost declarat mort marţi, la o zi după ce a fost împuşcat în Liceul Chardon.

Ferguson a relatat că fiul ei nu era o persoană matinală şi întârzia la şcoală. ,,Dar în acea zi nu a întârziat. Era puţin în întârziere, dar nu a întârziat destul. Dar e ok. Acum este în cu Dumnezeu. Dumnezeu ştie ce face. Nu ţine de înţelegerea mea, dar ţine de mine să accept şi să mi-l amintesc aşa cum era”.

Demetrius voia ca organele lui să fie donate oricând ar fi murit şi dorinţa lui urmează să fie îndeplinită. ,,El va trăi după moartea lui pentru că un Demetrius poate ajuta opt oameni”, a spus mama lui.

T.J. Lane, un băiat de 17 ani, a declarat că a tras la întâmplare cele 10 focuri de armă în cofetăria şcolii, împuşcând cinci elevi. Trei dintre ei, Demetrius Hewlin de 16 ani, Russell King Jr. de 17 ani şi Daniel Parmertor de 16 ani, au cedat rănilor produse de gloanţe. Ceilalţi doi, Nick Walczak de 17 ani şi Joy Rickers de 18 ani, au fost răniţi. Walczak, paralizat de la piept în jos, încă este în spital. Rickers a fost externat.

Denisa Bulzan

Sursa: Christian Post via mediacbee.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1