Quantcast
La 80 de ani, ucisa de teroristi fiindca nu si-a renegat credinta – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

La 80 de ani, ucisa de teroristi fiindca nu si-a renegat credinta

Grup terorist Statul Islamic isi continua atacurile impotriva minoritatilor crestine din zonele pe care le-au cucerit. De data aceasta teroristii au ars de vie o femeie de 80 ani care nu a vrut sa se lepede de credinta in Isus.

isis

Informatia a venit din partea unei asociatii irakiene care monitorizeaza drepturile omului si se considera ca femeia crestina a fost ucisa pentru ca nu si-a renegat credinta si nu a acceptat legea islamica impusa cu forta populatiei dintr-un mic orasel situat la circa 18 km de Mosul.

Desi nu este prima data cand crestinii sunt arsi de vii, fortele internationale ale ONU nu au facut nimic in aceasta privinta.

International Christian Concern, un grup care monitorizeaza persecutarea crestinilor din intreaga lume, a declarat ca incidentul raportat de catre asociatia pentru drepturile omului, dovedeste abordarea grupului terorist de a pedepsi foarte aspru pe toti cei care nu urmeaza invataturile islamului.

Potrivit unei Agentii Internationale de Stiri, peste 200.000 de oameni au fugit din satele lor din Siria, cand Grupul terorist a cucerit regiunea, iar acum traiesc ca refugiati in zona kurda din nordul tarii. Cu toate acestea, in sat au mai ramas persoane in varsta, precum si oameni bolnavi care nu au putut sa fuga.

Asa dupa cum se stie, Statul Islamic domina o mare zona situata intre Irak si Siria, iar in teritoriile pe care le-a ocupat prin lupta, minoritatea crestina a fost supusa decimarii sistematice.

Sursa: Acontecercristiano.net via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply