Quantcast
Lady Gaga si-a anulat concertul din Indonezia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Lady Gaga si-a anulat concertul din Indonezia

Lady Gaga si-a anulat concertul pe care trebuia sa il susstina in capitala Indoneziei, Jakarta, pe 3 iunie, din cauza unor probleme de “securitate” ridicate de grupurile religioase ce protestau fata de prezenta ei in aceasta tara, potrivit bbc.co.uk


Potrivit BBC, citat de Mediafax, politia indoneziana a refuzat sa elibereze un permis pentru concertul cantaretei dupa ce grupari islamice au protestat fata de spectacolul pe care urma sa il sustina, pretinzand ca acesta este “prea vulgar”.

Gruparea Islamic Defenders Front a mentionat ca o va impiedica pe Lady Gaga sa coboare din avion. In mod official, Indonesia este o tara seculara, dar are cea mai mare populatie de musulmani din lume.

Peste 50.000 de bilete au fost vandute pentru concertul artistei, iar organizatorii evenimentului de pe 3 iunie au promis ca le vor oferi oamenilor banii inapoi.

Nu este prima data cand Lady Gaga are de-a face cu proteste fata de prezenta ei intr-o tara. Concertul ei din Coreea de Sud a fost un eveniment dedicat exclusiv adultilor, in aprilie.

Si in Filipine, Lady Gaga a fost tinta protestatarilor crestini, care o acuzau de blasfemie. Lady Gaga urmeaza sa cante la Bucuresti, pe 16 august. Pe 27 aprilie, Lady Gaga a inceput turneul mondial “The Born This Way Ball”, care include 21 de orase europene, printre care si Bucuresti, unde artista va canta, pe National Arena, pe 16 august.

Sursa: Mediafax

Despre

Leave a Reply