Lansarea videoului controversat: “Acel evreu a murit pentru tine”

Asculta informatia

Breaking Christian News: Împreună cu Paştele evreiesc, Săptămâna Patimilor şi Ziua de Comemorare a Holocaustului, organizaţia Jesus for Jesus (Evreii pentru Iisus) a lansat un video controversat, “Acel evreu a murit pentru tine”, pentru a ajuta redefinirea conversaţiei şi modelarea concepţiilor despre Iisus şi relaţia Sa cu Holocaustul.

via breakingchristiannews.comvia breakingchristiannews.com

“Ororile Holocaustului şi ale celor şase milioane (de oameni) care au murit au ros conştiinţa evreilor timp de peste şaizeci de ani”, a declarat David Brickner, director executiv al Jews for Jesus. “Dorim ca poporul evreu să înţeleagă că suferinţele pricinuite în mâinile naziste nu s-au bazat în niciun fel pe învăţăturile lui Iisus. De fapt, El a suferit şi a murit în locul nostru pentru a ne arăta dragostea lui Dumnezeu.”

Videoul profesional de scurtă durată ilustrează o scenă puternică iniţiată la porţile lagărului de concentrare Auschwitz ca şir în care evreii îşi aşteaptă sentinţa. Gărzile naziste aflate în faţa şirului decid cine va merge în lagărul de muncă şi cine va merge la camerele de gazare. Spre sfârşitul videoului, Iisus, purtând o cruce, vine la începutul şirului şi este trimis de gărzi direct spre camerele de gazare.

“În timp ce Holocaustul evocă disperarea sumbră, noi dorim ca poporul evreu să cunoască faptul că Dumnezeu încă are un mesaj de speranţă”, a declarat Susan Perlman, director asociat al Jews for Jesus. “Artiştii evrei au legat anterior suferinţele lui Iisus de Holocaust, dar acest lucru poate fi prima oară când a fost prezentat în film. Dorim să arătăm că Iisus este de partea poporului evreu, nu a naziştilor.”

Sursa video:www.youtube.com
Sursa: Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *