Laos – Guvernatorul districtual dă ordin ca familiile creștine să părăsească satul, altfel vor merge la pușcărie

Asculta informatia

Un guvernator din nordul Laosului, care a afirmat că creștinismul este „o religie străină”, a somat 20 de familii să părăsească satul, altfel vor merge la pușcărie.

 

În ciuda faptului că liderii bisericii locale au subliniat ideea că creștinismul nu este ilegal în Laos, guvernatorul a insistat că nu va „accepta” credincioși în zonă. Termenul limită pentru evacuare va expira la mijlocul lunii decembrie.

În fața amenințării cu închisoarea, cinci familii și-au abandonat credința, dar persoanele de contact ale Fondului Barnabas au raportat că restul „se țin tare”, adăugând: „Principalul lucru de care avem nevoie acum este rugăciunea.”

Guvernul comunist din Laos impune restricții organizațiilor religioase, deși budiștii, care alcătuiesc majoritatea populației, se bucură de libertate religioasă în multe părți ale țării. Autoritățile sunt, de obicei, foarte suspicioase în privința creștinilor, în mare parte din cauza unei presupuse conexiuni cu Occidentul.

Rugați-vă ca guvernatorul să anuleze ordinul de evacuare nedrept și ilegal. Rugați-vă ca îndrăzneala plină de blândețe a familiilor creștine și hotărârea lor de a lăsa lumina lor să strălucească înaintea oamenilor (Matei 5:16), chiar și în fața amenințării cu închisoarea, să îi conducă la Cristos pe persecutorii lor.

Rugați-vă ca cele 15 familii care nu s-au lepădat de Cristos să rămână ferme în credința lor, iar celelalte cinci familii să se întoarcă la El.

Fondul Barnabas

Despre Info Crestin News

Leave a Reply