Quantcast
Lauren Daigle anulează concertul și ține priveghi de rugăciune după crimele de la scoala crestina din Nashville – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Lauren Daigle anulează concertul și ține priveghi de rugăciune după crimele de la scoala crestina din Nashville

Pe 27 martie, Audrey E. Hale a intrat la Covenant School, o școală creștină din Nashville, SUA. După ce a rătăcit pe holuri, așa cum se vede într-un videoclip teribil împărtășit de poliție , Audrey E. Hale a deschis focul cu arme de asalt, ucigând 6 persoane, inclusiv 3 copii .

În acea zi artista Lauren Daigle urma să sustina un concert cu ocazia lansării noului ei album. Artista a ținut o priveghere de rugăciune. „Toți cei care ati  plănuit să veniti la concert vă rugăm să va alăturati noua în timp ce împărtășim un timp de rugăciune și închinare pentru a onora victimele și pe toți cei care au nevoie”, noteaza ea pe Instagram . 

„Celor din zona Nashville dacă aveți nevoie de un loc sigur pentru a veni să vă rugați, să vă întristați și să fiți alături de comunitatea voastră, sunte-ti bine-veniti  să va alaturati. Porțile sunt deschise tuturor”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply