Legendarul dicționar Cambridge a redefinit femeia și bărbatul: S-ar putea spune că a avut un sex diferit la naștere – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Legendarul dicționar Cambridge a redefinit femeia și bărbatul: S-ar putea spune că a avut un sex diferit la naștere

Asculta informatia

Legendarul dicționar Cambridge, care grupează peste 140.000 de cuvinte și expresii englezești, este criticat de conservatorii de pe rețelele de socializare după ce a modificat definițiile cuvintelor „bărbat” și „femeie” pentru a include persoane care se identifică ca un alt gen decât sexul lor biologic, relatează The New York Post conform Inpolitics.ro.

Definiția femeii, care reprezenta anterior viziunea de lungă durată asupra sexului, afirmă acum că o femeie este „un adult care trăiește și se identifică drept femeie, deși s-ar putea spune că a avut un sex diferit la naștere”.

În mod similar, un bărbat este acum definit ca „un adult care trăiește și se identifică drept bărbat, deși s-ar fi putut spune că a avut un sex diferit la naștere”.

Această schimbare a fost întâmpinată cu critici din partea multora, care susțin că redefinirea clasificării genului și sexului oamenilor este dăunătoare și inexactă, mai scrie NYP.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 62

Close