Quantcast
LESBI LITTLE PONY: Un cuplu de lesbiene apare într-un episod al desenului animat “Micul meu ponei” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

LESBI LITTLE PONY: Un cuplu de lesbiene apare într-un episod al desenului animat “Micul meu ponei”

Asculta informatia

Un cuplu de lesbiene apare intr-un episod al desenului animat “Micul meu ponei”

“My Little Pony”- “Micul meu ponei”- se alatura in lista crescanda a programelor reprezentative pentru copii ce militeaza in favoarea LGBTQ- (lesbiene, gay, bisexuali si transgenderi) prin debutul in serial al „primului cuplu de acelasi sex”. Acest cuplu  format din „mătușa Holiday și mătușa Lofty”, este un  cuplu de lesbiene care au grija de personajul Scootaloo.

Site-ul People.com a dat detalii cu privire la subiectul LGBTQ abordat in desenele animate pentru copii, observând că mătușa  Holiday și mătușa Lofty vor apărea ca si cuplu intr-un episod viitor al seriei “My Little Pony: Prietenia este magică.”  Episodul va fi intitulat „Ultima cruciada”;  acesta a fost deja difuzat în Europa și va fi lansat în Statele Unite, sâmbătă, 15 iunie, la Discovery Family.

Iată ce a spus Nicole Dubuc, co-producatorulserialului de animatie despre debutul acestor personaje cheie (prin Buzzfeed):

„Cred că este fantastic să putem arăta că ceea ce definește cu adevărat o familie este de fapt iubirea – pentru mine, iubirea este conceptul pe care se bazeaza “Micul meu ponei”.

Co-producatorul Josh Haber, considera ca este un  progres si nu un alt obiectiv intenționat într-o anumită direcție:

„Diversitatea și reprezentarea sunt importante pentru copii din atât de multe motive și este o prioritate ce se reflecta in munca mea”, a spus Haber.

Producătorul Michael Vogel a rezumat acesta tema astfel:

Citeste mai departe aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply