LIBERA IN CRISTOS – 4-10 MARTIE 2013 – SAPTAMANA FEMEII CRESTINE LA AOTV

Asculta informatia

În perioada 4-10 martie 2012, Alfa Omega încurajează toate femeile să găsească adevărata libertate pe care o dă doar Cristos. Află planul perfect pe care l-a avut Dumnezeu cu tine atunci când te-a creat si faptul că stă în puterea ta să-ți transformi numele în renume, și să lași urmașilor tăi, moștenirea unui nume bun.

Amintește-ți că fiecare împrejurare prin care ai trecut, a fost folosita de Dumnezeu pentru împlinirea destinului tău veșnic. E important să nu risipești nici o firimitura din experiențele prin care Dumnezeu te-a făcut mai puternică.

În cadrul acestei săptamâni vei putea urmări conferințe, documentare, filme și mărturii ale unor femei excepționale care au marcat istoria: „Magdalena, eliberată de rușine”, „Imaginea din oglindă”, „Cartea lui Rut”, „Femei ca noi”, „Marturia Juliei Millers”, sunt doar câteva dintre titlurile pe care le poți urmări.

Trăiește în destinul glorios pe care l-a pregatit Dumnezeu pentru tine! Exprima-te liber, iubește, dăruiește, transmite bucurie, trăiește cu adorare! Fii liberă in Cristos!

Despre

Un comentariu

  1. Isaru Niculae

    de data asta ma vad silit sa va spun ca ati luato razna (cu femeia la anvon)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *