Lideri religioși din SUA îndeamnă credincioșii să se vaccineze – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Lideri religioși din SUA îndeamnă credincioșii să se vaccineze

Asculta informatia

Între timp, în Statele Unite liderii religioși s-au alăturat campaniei de încurajare a oamenilor pentru a se vaccina. Liderii bisericilor s-au întrunit la Catedrala Națională din Washington pentru a promova vaccinarea. Oameni cunoscuți s-au alăturat campaniei și au vorbit despre importanța vaccinării comunității religioase pentru a pune capăt pandemiei cât mai repede posibil.

Dr. Francis Collins: În calitate de credincios și om de știință, înțeleg oportunitatea de a folosi instrumentele științei ca pe o șansă de a face parte din planul lui Dumnezeu pentru vindecare. Vaccinurile au fost, în multe feluri, pentru multe persoane, un răspuns la rugăciune. Acestea sunt sigure și eficiente, mult peste așteptările noastre, însă nu vor ajuta oamenii dacă rămân pe rafturi.

Potrivit liderilor religioși, ei își asumă obligația de a răspândi adevărul despre vaccin de la amvon pentru a ajuta la dispersarea unor informații pe internet și pe rețelele sociale.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close