Quantcast
Locul Orientului Mijlociu în profeția biblică, subiectul unei campanii Alfa Omega TV – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Locul Orientului Mijlociu în profeția biblică, subiectul unei campanii Alfa Omega TV

Asculta informatia

Tensiunile din Orientul Mijlociu au o miză spirituală clară pentru islamiștii radicali. Ar putea avea însă una și pentru creștini? Televiziunea creștină Alfa Omega TV dedică o săptămână întreagă aprofundării actualității Orientului Mijlociu, dintr-o perspectivă ignorată de presa generalistă: profeția biblică.

resizedimage (1)

Campania TV și online „Înțelegerea vremurilor” va compila, între 11 şi 17 mai, programe multimedia care ilustrează paralelisme între evenimente de actualitate și profeția biblică. În atenția jurnaliștilor vor sta subiecte precum islamul și impactul acestuia în actualitate, miza profetică a orașului Ierusalim, programul nuclear iranian și sfârșitul lumii.

Iniţiatorii spun că programul „încearcă să ofere resurse și informații cu privire la vremurile în care trăim, o perspectivă biblică asupra evenimentelor curente și a celor viitoare, centrată pe Ierusalim și Orientul Mijlociu”.

Alfa Omega TV va difuza nu mai puțin de cinci documentare cu această tematică. Astăzi, documentarul „Israel, islam, Armaghedon”, difuzat la ora 22, va arăta „motivele pentru care procesul de pace din Ierusalim este plin de obstacole, de ce Ierusalimul nu poate cunoaște adevărata pace în zilele noastre și modul în care Antihristul va conduce armatele lumii în scopul distrugerii Israelului”.

Pagina dedicată campaniei oferă lista completă de recomandări.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply