Lupta împotriva coronavirusului în Israel – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externeVideo

Lupta împotriva coronavirusului în Israel

Asculta informatia

Israelul este țara inovațiilor și influențează întreaga lume. Emily Jones din Ierusalim ne va vorbi despre modul în care o companie din Israel abordează noul coronavirus.

Emily Jones: Coronavirusul se răspândește în întreaga lume și face zilnic noi victime. Însă, datorită unei tehnologii revoluționare dezvoltate în inima Ierusalimului situația s-ar putea schimba. Argaman este o companie israeliană care produce măști inovative antivirale care pot ucide virușii când intră în contact cu masca.

Jeff Gabbay, Argaman, președinte și director general: Măștile distrug virușii, bacteriile, ciupercile existente, instant, non-stop. Le puteți spăla, le puteți spăla cu soluție de înălbire, le puteți vopsi, le puteți lovi cu o bâtă de baseball. Ele rămân eficiente.

Emily Jones: Inginerii folosesc unde sonore invizibile pentru a injecta proprietăți antivirale în vată. Din vată se pot confecționa măști și saltele pentru spitale. Președintele companiei spune că munca sa face parte dintr-o profeție biblică.

Jeff Gabbay: Lumea trebuie să beneficieze de binecuvântarea noastră. Trebuie să fim o lumină pentru națiuni. Cred că asta este o împlinire a profețiilor.

Emily Jones: Materialul antiviral este în drum spre Hong Kong pentru a ajuta la combaterea epidemiei. Argaman speră că poate împărți produsul și cu restul lumii în curând.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 813 – februarie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 71

Close