Quantcast
Madagascar și Tanzania sau prins de manipularea COVID-19 și dau o palmă MASONERIEI! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Madagascar și Tanzania sau prins de manipularea COVID-19 și dau o palmă MASONERIEI!

Madagascar renunță la Organizația Mondială a Sănătății, îndeamnă și alte țări africane să facă același lucru.
Președintele Madagascarului, Andry Rajoelina a luat decizia din cauza rea-credinței a Europei față de Africa.

Europa a creat organizații cu dorința ca africanii să rămână dependenți de ele. Africa a găsit un medicament împotriva Coronavirus, dar Europa crede că au un monopol al inteligenței, astfel încât refuză să o recunoască acest lucru.

Citeste si: ‘OMS ne împinge copiii la homosexualitate şi masturbare’ declară preşedintele Braziliei

Președinte lui Madagascar mai spune: Țara mea părăsește toate organizațiile în seara asta, fac apel și la celelalte țări africane să facă același lucru.

Preşedintele Tanzaniei, John Magufuli, a declarat că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate greşite, precizând că unele dintre teste au avut rezultate pozitive la o capră şi la un fruct pawpaw.

Președintele a declarat că pachetele de teste au fost importate de Tanzania şi că acesta a instruit forţele de securitate să verifice calitatea kiturilor de teste pentru coronavirus.

Au fost testate pozitiv o capră şi un fruct. Ţara în care testele pentru coronavirus arată rezultate greşite

Preşedintele Tanzaniei, John Magufuli, a declarat că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate greşite, precizând că unele dintre teste au avut rezultate pozitive la o capră şi la un fruct pawpaw.

Potrivit Daily Monitor, preşedintele a declarat că pachetele de teste au fost importate de Tanzania şi că acesta a instruit forţele de securitate să verifice calitatea kiturilor de teste pentru coronavirus.

Acestea au luat aleatoriu eşantioane non-umane, inclusiv de la un fruct pawpaw, de la o capră şi o oaie, şi le-au trimis la laborator cu etichete cu nume şi vârste de oameni. Tehnicienii de la laboratorul din Tanzania nu au ştiut originea eşantioanelor. Aceste eşantioane au avut rezultat pozitiv al COVID-19, acesta menţionând că probabil unii oameni testaţi pozitiv de fapt nu sunt infectaţi.

Citeste si: OMS își bate joc de noi si afirmă că: “Modelul aplicat de Suedia, fără restricții, era cel MAI BUN în combaterea pandemiei”

“Se întâmplă ceva. Am spus dinainte că nu ar trebui să acceptăm că orice ajutor este cu intenţie bună pentru această naţiune”, a afirmat Magufuli. Tanzania a înregistrat până acum 480 de cazuri cu noul coronavirus, 18 de decese şi 167 de pacienţi vindecaţi, conform datelor furnizate de worldometeres.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply