Quantcast
Mai mult de 500.000 de soldati americani au primit Biblia in format audio – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Mai mult de 500.000 de soldati americani au primit Biblia in format audio

O noua tehnologie inovatoare ofera soldatilor o noua arma pe campul de lupta, insa nu e ceea ce ati putea crede.

Credinta vine prin auzire, iar Ministerul care a tradus Biblia in aproape 900 de limbi, a dezvoltat The Military Bible Stick, un instrument care aduce Cuvantul lui Dumnezeu soldatilor din trupele americane, noteaza CBN.

BibleStick2

Dispozitivul este un player audio care are cu aproximatie dimensiunea unui pachet de guma. Mai mult de 500.000 de soldati au primit sprijin spiritual, prin acest dispozitiv care reda Cuvantul lui Dumnezeu, si aduce pace si incurajare in activitatea lor in apararea tarii.

Mai mult de 1.500 de capelani au solicitat aceste dispozitive pentru a le distribui celor aflati in ingrijirea lor, subliniaza Acontecer Cristiano.

Slujitorii spun ca acest lucru ar putea fi cel mai eficient instrument pentru a se asigura ca trupele sunt echipate cu cel mai important lucru inainte de a pleca de acasa: armura spirituala a lui Dumnezeu.

„Recuperarea spirituala a unui soldat este foarte importanta, ca si recuperarea fizica”, a declarat Troy Carl. „Cuvantul lui Dumnezeu ajuta la eliminarea stresului si a altor dureri interioare”, a adaugat acesta.

afirmativ.com

Despre

Un comentariu

  1. Daniel Podli

    Ce marsavie!Invadeaza tari,omoara oameni nevinovati si-l vor pe Dumnezeu aproape!

Leave a Reply