Quantcast
Mai vindecă Dumnezeu astăzi? – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Mai vindecă Dumnezeu astăzi?

Mulţi creştini cred că Dumnezeu nu mai face minuni astăzi şi prin urmare, nici vindecări. Însă medicii creştini susţin contrariul. Ba mai mult, spun că situațiile de care s-au lovit de-a lungul carierei lor le confirmă asta.

Dumnezeu face minuni. Aceasta este credința pe care și-au exprimat-o 240 de medici creştini şi lucrători în domeniul sănătăţii din 38 de ţări, cu ocazia celei de-a 11 întâlniri anuale World Christian Doctors Network (WCDN). În perioada 9-10 mai 2014, aceștia s-au întâlnit la Sofia, în Bulgaria, să discute despre medicină, ştiinţă şi spiritualitate, noteazăThe Christian Post.

Aceşti medici susţin că medicina singură nu poate trata unele dintre cele mai grave boli ale secolului nostru, motiv pentru care „vindecarea spirituală” ajută în acest sens. De asemenea, ei cred că nu orice vindecare pe care nu și-o pot explica este minune și că o astfel de concluzie nu trebuie să fie hazardată. De aceea, cu ocazia conferinţei, câţiva medici au prezentat câteva cazuri miraculoase, însoţite de dovezi pertinente pentru lipsa unor factori umani sau științifici care să fi dus la vindecare. După prezentarea lor, participanţii au avut ocazia să le pună întrebări.

Printre cazurile prezentate a fost şi cel al Dr. Mieke Kuiper, medic în Brisbane, Australia, care în ciuda faptului că a pierdut un ochi în lupta cu cancerul, continuă să creadă că Dumnezeu poate da vindecare, dacă acest lucru e spre binele nostru. Ea povestea cum, atunci când i-a fost diagnosticată boala, şi-a pus toată încrederea în Dumnezeu, dispusă să accepte orice urma să i se întâmple. A trecut printr-o intervenţie chirurgicală şi printr-un proces de vindecare destul de greu, dar cu linişte în suflet.

Am pace în mijlocul acestor probleme. Uneori, nu este totul despre rezolvarea problemei de către Dumnezeu așa cum te-ai gândit tu. Este vorba despre predarea vieții.

Dr. Mieke Kuiper

La întâlnire a fost prezentă şi Prinţesa Ugandei, care a vorbit despre vindecarea sufletului. Tatăl ei a fost regele Regatului Uganda, din 1939 până în momentul în care a murit în mod suspect, la Londra, pe data de 21 noiembrie 1969. Mult timp prinţesa nu i-a putut ierta pe asasinii tatălui ei, însă datorită mesajului auzit în Manmin Central Church din Seul, viaţa ei a fost schimbată. Din acel moment, a simţit cum sufletul i-a fost vindecat şi eliberat de ura pentru cei care făcuseră atâta rău familiei ei. Ea declara că este fericită acum şi că în sfârşit a putut să ierte.

Întâlnirea de la Sofia a fost o ocazie inedită de a împărtăşi experienţele şi credinţa într-un Dumnezeu care vindecă. În timp ce pentru unii minunile sunt doar niște închipuiri, pentru alții vindecarea spirituală pe care o dă Dumnezeu, în momente de boală, de criză sau de durere sufletească este un lucru de necontestat.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply