Quantcast
Mare atac aerian israelian azi noapte asupra Siriei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Mare atac aerian israelian azi noapte asupra Siriei

Mare atac aerian israelian azi noapte în Siriaexact când S-300 furnizat de Rusia este operațional

ER Editor: De asemenea, recomandăm acest raport de la Fort Russ cu un videoclip, intitulat BREAKING – VIDEO : ISRAEL AIR FORCE RAID ON DAMASCUS, HOMS, HAMA. De notat:

La miezul nopții, aviația și flota israeliană au efectuat un atac combinat asupra teritoriului sirian de proporții foarte maricu lansarea a zeci de rachete, dintre care o parte sunt rachete de croazieră de pe nave. De asemenea, rachetele zboară din Liban.

Localitățile care sunt afectate de atacuri se găsesc în provinciile Damasc, Homs și Hama (vezi harta). Câteva rachete au lovit baza Mezeh la sud de Damasc, un depozit în apropierea graniței siriano-libaneze. Armata siriană a operat sistemele S-200 la scară largă din provincia Homs, în direcția Libanului.

NECONFIRMAT: Există câteva informații asupra posibilității că SUA au participat direct la agresiunea sionistă cu rachetele asupra Siriei.

Articolul afirmă că nu este sigur dacă Libanul a ales să găzduiască acest atac pe teritoriul sirian sau dacă a fost forțat de Israel. Siriei nu i se permite să atace avioanele israeliene în spațiul aerian libanez.

******

Câteva ore după ce rapoartele israeliene au indicat că sistemele de apărare antiaeriană S-300 ruse came online and were “operational”, au fost puse în line în Siria și se presupune ca erau „operative”, militarii israelieni ar fi lansat un important atac aerian asupra Siriei, la miezul nopții de duminică.

Citeste mai multe aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply