Quantcast
Marion Jones: „Nicio medalie olimpică nu poate lua locul lui Dumnezeu” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Marion Jones: „Nicio medalie olimpică nu poate lua locul lui Dumnezeu”

Cunoscută pentru viteza şi tenacitatea de care a dat dovadă ca atlet olimpic, Marion Jones nu se mai află astăzi pe coperta celor mai importante reviste din lume, ci vorbeşte despre Biblie şi Dumnezeu descoperit în celula unei închisori.

marion_jones_vorbeste_despre_dumnezeu_gasit_in_inchisoare (Foto: christianpost.com)Marion Jones este fostă campioană olimpică americană la atletism. Ea s-a retras definitiv din viaţa sportivă în anul 2007 din cauza dopajului. În plus, nerecunoaşterea faptei în faţa a două complete de judecată a atras şi o condamnare de 6 luni de închisoare pentru sperjur. Jumătatea de an în care a fost despărţită de soţul ei şi de cei 2 copii a determinat în Marion o schimbare la care aceasta nu se aştepta.

Marion îşi aminteşte că în copilărie mergea rareori cu familia la biserică, iar relaţia ei cu Dumnezeu s-a rezumat, în timp, la o rugăciune scurtă înainte de competiţiile de atletism. Solitudinea din închisoare a făcut-o să deschidă Biblia şi să recunoască faptul că singurul ei ajutor poate veni acum numai de la Dumnezeu. Ea şi-a predat viaţa lui Iisus, iar după eliberarea din închisoare continuă să vorbească despre binecuvântările pe care i le-a oferit Dumnezeu.

În cariera ei Marion Jones a câştigat 5 medalii de aur la Jocurile Olimpide de vară din anul 2000. În anul 2007 i se retrage titlul de campioană obţinut la Sidney, iar Marion Jones restituie de bunăvoie medaliile obţinute. Privind înapoi, Marion mărturiseşte astăzi că împărtăşirea voii lui Dumnezeu şi încurajarea delor din jur pentru a nu renunţa „sunt mai importante decât ceea ce reuşea să realizeze înainte cu ajutorul celebrităţii şi talentului său”, relatează Christian Post via semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply