Quantcast
Marșul Pro-Life: opriți „barbaria avortului” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Marșul Pro-Life: opriți „barbaria avortului”

Săptămâna aceasta pe 29 ianuarie va avea loc la Washinton în Statele Unite, un Marș Pro-Life, care va trage un semnal de alarmă asupra efectului devastator al avorturilor la nivel global, informează CBN.

Cifrele făcute publice în America sunt devastatoare: avortul este principala cauză de deces în America și, de asemenea, în întreaga lume. Există mai multe vieți pierdute în întreaga lume din cauza avortului, decât din toate celelalte cauze de deces. Estimările variază între 42 și 54 de milioane de avorturi la nivel mondial în fiecare an, ceea ce plasează avortul ca fiind mai ucigător decât toate celelalte cauze de deces combinate.

Avortul este de departe cea mai mare formă de ucidere în masă din lume. Avortul ucide mai mulți oameni decât războiul, foametea și genocidul adunate la un loc. În 2018, SIDA a curmat 1,7 milioane de vieți, cancerul a avut 8,2 milioane de victime, iar avortul a luat 41,9 milioane de vieți.

Organizatorii acestui marș pentru viață vor să amintească lumii întregi despre barbaria avortului. Există și alte soluții pentru o sarcină nedorită.

Sursă: CBN via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply