Quantcast
MASCA UCIDE!!! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

MASCA UCIDE!!!

Nu stiu daca ati observat cat de usor v-au manipulat cu obligativitatea purtarii mastilor!

Au mers exclusiv pe studiul reactiilor voastre!

Citeste si: Fox News TV SUA dezvăluie cum vor OMS, Bill Gates și Democrații americani să controleze masele, sub pretextul Covid-19.

1.In plina pandemie cand mass-media instaura panica la scara globala intr-o maniera apocaliptica, NIMENI NU PURTA MASCA, nici nu s-a pus problema sa fie impusa!

2.La sfarsitul lock-down au recomandat purtarea mastilor STRICT de persoanele bolnave! Nu exista obligatie!

3.In prima stare de alerta au impus purtarea mastilor DOAR in anumite spatii inchise, cum ar fi bancile, spitalele si institutiile publice.

4.In cea de-a doua stare de alerta au impus purtarea mastilor in TOATE spatiile inchise.

5.Din nou nu ati reactionat, era momentul sa fie testata purtarea mastii IN AER LIBER! Au inceput cu un oras, Iasiul, apoi cu un judet, a mers… NIMENI nu a reactionat!

6.Apoi au extins purtarea mastilor in JUMATATE de tara in aer liber!

7.Va urma IMEDIAT purtarea mastilor in are liber pe INTREG teritoriul national, in spatiile aglomerate.

8.Apoi vor testa obligativitatea purtarii mastilor IN TOT ce inseamna aer liber, mai intai la nivel de localitate, judet sau zona.

9.Ce credeti ca va urma la toamna? MASCA VA FI OBLIGATORIE IN TOATE SPATIILE LIBERE, cu exeptia cand sunteti la domiciliu, practic vi se va confisca TOTAL dreptul de a respira aer curat!

Acum sa demontam MANIPULAREA GROSOLANA ca mastile nu stopeaza circulatia sanguina, a oxigenului la nivel pulmonar si la creier! Se face comparatia cu MASTILE CHIRURGICALE, masti care NU EXISTA nici in farmacii, nici in comert, ele fiind PROFESIONALE, facute din material BIORESPIRABIL, fiind scumpe si vin direct in sala de operatie!

A nu se compara MASCA CHIRURGICALA din material BIORESPIRABIL cu PROTOTIPUL sau FALSUL existent in farmacii si comert, adica acele masti facute din RESTURI de materiale, basca si tratate chimic cu formaldehida! Masti care NU PROTEJEAZA nici macar la praf sau bacterii, ce sa mai vorbim de virusi!

Nici macar MASTILE CHIRURGICALE BIORESPIRABILE nu protejeaza la virusi, ele sunt facute strict pentru un mediu aseptic bolnav-chirurg pentru a stopa lichidele emanate prin transpiratie, in nici un caz pentru virusi!

Apoi orice IDIOT ar trebui sa stie ca un virus de 100 nanometri intra întodeauna printr-o tesatura de 3.000 nanometri, basca un virus care NU A FOST izolat in laborator, un virus INVIZIBIL, care trece oricum…deci pentru ce sa mai purtam mastile?!

Deci UNICUL SCOP de a impune masca este pe langa experimentul global de a ne studia reactiile, pentru a ne delimita pe cei “alesi”, pentru a ne insemna pe cei supusi si a ne sugera ca trebuie sa tacem, UNICUL SCOP este de A SLABI IMUNITATEA pentru a deveni vulnerabili infectiilor patologice prezente si viitoare, pentru A MOTIVA necesitatea vaccinarii OBLIGATORII la scara globala!

Sursa: Ziaristul de Olt

Despre Info Crestin News

Leave a Reply