Quantcast
Merkel, surprinsă din nou ţinând mâinile în forma simbolului Illuminati. Ce explicaţii a dat cancelarul german. Foto în articol – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Merkel, surprinsă din nou ţinând mâinile în forma simbolului Illuminati. Ce explicaţii a dat cancelarul german. Foto în articol

Merkel a fost fotografiată ţinând mâinile împreună, creând presupusul semn Illuminati în poza de grup alături de liderii mondiali la summitul de ieri. Cancelarul german a făcut din nou forma respectivă când s-a întâlnit astăzi cu Tereza May, unde au discutat despre posibilitatea de a extinde articolul 50 și de a întârzia Brexit.

Teoriticienii conspirației pretind că semnul “diamantul” sau “piramida” este un semn făcut între membrii Illuminati pentru a se identifica.

Potrivit site-ului “Iluminati Oficial”, piramida simbolizează “bogăția, succesul și puterea”, şi este susținută de credincioșii Illuminati- – o presupusă organizație secretă formată din lideri mondiali și celebrități care conduc toate guvernele lumii din spatele scenei. Ei susțin, de asemenea, că grupul secret intenționează să introducă o nouă ordine mondială, care va avea doar un singur guvern care va conduce întreaga lume.

Merkel a mai fost surprinsă cu mâinile ţinute aşa şi la summitul G7 în 2017 , apoi la o întâlnire cu ducele și ducesa de Cambridge în luna iulie a aceluiași an.

Merkel a negat că există ceva sinistru în spatele gestului ei“Întotdeauna mi s-a pus întrebarea: de ce ţin mâinile într-o anumită simetrie”. Alte feţe faimoase, inclusiv Gordon Brown, ducesa de Cornwall și Recep Tayyip Erdogan au fost, de asemenea, surprinse formând cu mâinile forma “diamantul sau piramida Illuminati”, titrează express.

Angela Merkel Iluminați diamant

Angela Merkel Illuminati

Sursa: evz.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply