Mesajul Paștelui rămâne același, indiferent de restricții

Asculta informatia

În săptămâna sfântă, la Ierusalim, străzile care duc la locașurile sfinte nu au fost invadate de pelerini și totul este închis din cauza epidemiei de coronavirus. Acest fapt însă nu îi oprește pe creștinii din oraș să celebreze și să proclame învierea lui Isus Hristos.

Chris Mitchell, reporter: De Vinerea Mare, așa arată de obicei Via Dolorosa, care înseamnă Drumul Suferinței în limba latină. Aici, creștinii din întreaga lume mergeau pe urmele lui Hristos până la locul unde a fost răstignit pe cruce. În acest an, toate procesiunile ținute în aer liber au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19.

Citeste si: BILL GATES si COVID-19: „Lumea nu va reveni la normal pana cand toata populatia nu va fi vaccinata”

Wadie Abunassar, purtător de cuvânt, Episcopii catolici de pe Tărâmul Sfânt: De obicei, în această perioadă a anului, orașul este plin cu oameni. Acum drumurile sunt goale. Nu vom avea activități în aer liber. Rugăciunile se vor ține cu o participare minimă.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 822, difuzată în aprilie 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Despre Info Crestin News

Leave a Reply