Quantcast
Mesajul şocant al unui pastor american după cutremurul din Nepal. “Dumnezeu este furios” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Mesajul şocant al unui pastor american după cutremurul din Nepal. “Dumnezeu este furios”

Un fost poliţist din Los Angeles, care în prezent susţine că este “un pastor pentru spaţiile deschise”, a declarat că nepalezii nu ar trebui să reconstruiască “templele păgâne” şi îi sfătuieşte pe aceştia să se convertească la creştinism.

2015_Earthquake_in_Nepal-Pashupatinath_Temple_Area_(12)

Tony Miano, un conservator care a fost acuzat în trecut de homofobie, s-a declarat solidar cu victimele cutremurului devastator de sămbătă din Nepal, spunând însă că “Dumnezeu este furios”.

Miano, care locuieşte în California, se descrie drept un pastor “pentru spaţiile deschise”. Site-ul său precizează că Miano a înfiinţat platforma Cross Encounters Ministries pentru a-şi propaga mesajele şi “învăţăturile”.

Nepalul are o populaţie de 28 milioane de locuitori, din care 85% este de religie hindusă. În Nepal există o comunitate semnificativă de budişti, dar şi minorităţi religioase, precum creştinii şi musulmanii.

Sâmbătă, Nepalul a fost zguduit de un cutremur devastator de 7,9 grade pe scara Richter, care s-a soldat, până în prezent, cu 3.700 de morţi şi 6.500 de răniţi, informează independent.co.uk via www.gandul.info

Despre

Leave a Reply