Mihai Bendeac renunță la ortodocși și deraiază verbal: Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată

Asculta informatia

Mihai Bendeac, cunoscut pentru tiradele sale împotriva creștinilor ortodocși, recunoaște că s-a lepădat de credința ortodoxă în care a fost botezat, pentru a trece la secta scientologilor.

Conform România TV, Bendeac a declarat că îi consideră „demni de milă” pe creștinii ortodocși din România. Interpretul crede că Dumnezeul creștinilor este „dobitoc”.

„Nu cred în ideea de religie. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o ‘greșeală’ a cuiva…

Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea… Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad. Având în vedere că am renunțat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multă lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu și dacă am îmbrățișat altă religie”, a spus Bendeac.

El consideră că scientologia nu este o altă religie și că îl iubește pe Dumnezeu.

„(…) Îl iubesc pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la o religie care o folosește. (…) Nu, nu am îmbrățișat ‘altă religie’. Dar pot spune, clar și apăsat, că scientologia mi-a schimbat viața. În ce mod?

Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți? Prieteni, dacă vă tăiați o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? Totul e în minte. Dar nu în cea pe care o știți. Sunteți datori față de voi să știți cine sunteți”, a explicat Mihai Bendeac, potrivit Antena Stars.

Scientologia este o sectă fondată în anii 50 ai secolului trecut de către americanul L. Ron Hubbard, un condamnat pentru furt în SUA și pentru fraudă în Franța.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 16