Mihail Neamțu, după sancțiunea de la CNCD pentru declarațiile la adresa lui Raed Arafat: ‘Obsedat de putere, control și bani, s-a situat mereu deasupra legii’

Asculta informatia

”Afirmațiile: „vorbești română suficient de prost, încât să nu mă simt reprezentat de tine”, „mă simt reprezentat ca român, de cel care vorbe ște corect română”, „sper că știi limba română corect, este totuși o condiție pentru a fi român” constituie faptă de discriminare potrivit art. 2 alin. (1) coroborat cu art. 15 din O.G. 137/2000.

Se sancționează autorul declarației domnul Neamțu Mihail cu avertisment contravențional. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi.”, acesta este verdictul dat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce Raed Arafat l-a reclamat pe Mihail Neamțu.

Teolog, scriitor și politician, Neamțu consideră că instituția care l-a sancționat este ”inutilă care parazitează bugetul de Stat” și lansează o nouă provocare către Arafat, despre care punctează că este ”obsedat de putere, control și bani, ahtiat după funcții, imagine și notorietatea facilă” și că ”s-a situat mereu deasupra legii”.

”Nu limba pocită mă întristează la Raed Arafat, ci gândirea lui otrăvită, lipsită de umanitate. Obsedat de putere, control și bani, ahtiat după funcții, imagine și notorietatea facilă (plătită din taxele poporului român), dl. Arafat s-a situat mereu deasupra legii.

Nicio nenorocire sau oroare de proporții, de la „Colectiv” până la miile de morți din ATI pe timp de pandemie, n-a fost suficientă pentru ca onor Comandantul suprem al achizițiilor publice (și directe) să părăsească Sistemul medical din România.

Disprețuitor al Constituției țării noastre, acest socialist impenitent și „factotum” infailibil, dirijist și intervenționist incurabil, birocratul-satrap care a scos noaptea în stradă bolnavii de oase ai Spitalului Foișor, bărbatul lipsit de onoare sau demnitate se dă lovit în aripioară.

Și ce face? Merge cu jalba-n proțap la CNCD (altă instituție inutilă care parazitează bugetul de Stat). În loc să răspundă curajos celor care-l acuză de impostură și incompetență, Arafat — omul structurilor transpartinice — a cerut ca eu, biet scriitor, să fiu amendat cu vreo 5000 lei nu pentru vreo faptă penală, ci pentru niște banale opinii. M-am ales doar cu avertisment…

Mă aștept să trecem curând — inspirați de luminosul model al democrațiilor din Orientul Mijlociu — la pedepsirea gândurilor din somn. Răutatea și prostia n-au limbă, etnie sau culoare a pielii. Sursa păcatului e doar o inimă întunecată.”, precizează Mihail Neamțu.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 75