Quantcast
Mike Pence desemnat de Donald Trump sa coordoneze lupta împotriva coronavirusului – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Mike Pence desemnat de Donald Trump sa coordoneze lupta împotriva coronavirusului

Preşedintele american Donald Trump l-a desemnat pe vice-premierul Mike Pence să coordoneze lupta contra coronavirusului în Statele Unite, anunţă AFP via news.ro

“Îl numesc pe Mike Pence responsabil” a fost răspunsul american în faţa epidemiei, a spus Trump, adăugând că Pence va lucra cu “profesionişti şi medici” în legătură cu acest subiect.

Citeste si: Mahomed, musulmanii și pedofilia… Europa de mâine?

Trump a declarat că este pregătit să aloce un pachet “adecvat” în lupta contra epidemiei. Casa Albă a solicitat Congresului o finanţare de 2,5 miliarde de dolari, îns democraţii estimează că ar fi nevoie de o sumă mai mare.

Riscul propagării coronavirusului în SUA ar putea “evolua rapid”, a avertizat miercuri ministrul american al Sănătăţii, imediat după ce Donald Trump a spus că este un risc “foarte scăzut”.

Citeste si: ISRAEL: Rugăciuni împotriva coronavirusului la ZIDUL PLANGERII

“Gradul de risc ar putea evolua rapid şi ne putem aştepta să vedem mai multe cazuri în Statele Unite”, a declarat Alex Azar în timpul unei conferinţe de presă la Casa Albă, alături de preşedintele american.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply