Miniseria „Biblia” a fost nominalizată la premiile Emmy

Asculta informatia

Producătorii miniseriei „Biblia”, un film-documentar difuzat de History Channel, au avut o surpriză joi dimineață, când s-au anunțat nominalizări la premiile Emmy. Miniseria a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun film sau miniserie”.

Foto: sizzlingnsassy.comProgramul, care a fost produs de soții Mark Burnett și Roma Downey, concurează cu alte cinci programe pentru un premiu la această categorie. Miniseria a mai fost nominalizată și la categoria pentru efecte de sunet.

„Ce binecuvântare. Eu și Mark ne-am implicat trup și suflet în acest proiect. Am muncit foarte mult în ultimii patru ani, a fost o muncă din dragoste care ne-am întărit credința, dar și căsnicia și prietenia dintre noi”, a declarat Roma Downey pentru Christian Post.

„Biblia” este una dintre cele mai populare programe tv din istorie. Primul episod al seriei a atras 13 milioane de telespectatori și a propulsat History Channel în topul canalelor tv transmise prin cablu, în luna martie. Odată lansat pe DVD a devenit un best-seller, cu mai mult de 525.000 de copii vândute în prima săptămână.

www.semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *