Quantcast
Ministrul francez de interne își cere scuze evanghelicilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ministrul francez de interne își cere scuze evanghelicilor

Ministrul francez de interne își cere scuze pentru remarcile „nefericite” împotriva cultelor evanghelice. Evanghelicii francezi au denunțat că afirmațiile ministrului francez „au jignit mulți evanghelici din Franța și din mai multe țări europene”. Ministrul a promis că „această experiență proastă nu se va mai repeta”, informează Evangelical Focus.

Președintele și directorul general al Consiliului Național al Evanghelicilor din Franța, au avut o întâlnire cu consilierul Ministrului de Interne pentru Afaceri Religioase zilele trecute, pentru a discuta ultimele remarci ale lui Gérald Darmanin despre evanghelicii din Franța.

Acesta afirmase că „evanghelicii sunt o problemă foarte importantă […], evident, nu o problemă de aceeași natură ca și islamul care comite atacuri teroriste și crime”.

Potrivit reprezentanților evanghelicilor, în timpul ședinței, consilierul Ministrului de Interne pentru Afaceri Religioase „a recunoscut că expresiile folosite au fost nefericite. Acestea ar putea viza cazuri foarte specifice, dar nu evanghelici în general”.

El a promis, de asemenea, că „această experiență proastă nu se va mai repeta” și a subliniat că Franța respectă dreptul credincioșilor la libertatea religioasă.

Sursă: Evangelical Focus via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply