Quantcast
Miss Germania: Finalistă a concursului de frumusețe care va deveni în curând pastor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Miss Germania: Finalistă a concursului de frumusețe care va deveni în curând pastor

Alegerile pentru Miss Germania 2023 vor avea loc pe 4 martie la Europa Park. Printre finaliști se numără Kira Geiss, o tânără de 20 de ani care și-a exprimat dorința de a deveni pastor.

În 2016, o creștină a câștigat concursul. La șapte ani de la teologul catolică Lena Bröder, Kira Geiss va participa la finala concursului de frumusețe pe 4 martie la Europa Park Arena din Rust.

Cu toate acestea potrivit ei, Miss Germania nu este doar despre aspectul fizic. Ea este dedicată tinereții. „Vreau să încurajez tinerii să-și descopere potențialul și să privească pozitiv spre viitor”, a explicat ea pe site-ul Miss Germania .

Studentă la teologie protestantă intr-o școala misionară din Weissach ,Kira Geiss visează să devină pastor.

Prin mărturia ei tânăra de 20 de ani vrea să încurajeze tinerii să se intereseze de credință. „De foarte multă vreme nu am vrut să știu nimic despre credința creștină”, spune Kira Geiss. Și totuși, în ciuda unei imagini proaste a Bisericii ea declară „că a fost surprinsă de contrariul” implicându-se în credință.

Depășind prejudecățile ei despre o Biserică „rece, învechită, sumbră, înfundată, serioasă și plictisitoare”, ea se străduiește astăzi să-și împărtășească credința pe rețelele de socializare.

Pe contul său de Instagram, primele cuvinte ale descrierii sale sunt „Doar Isus în centrul vieții mele”. Ea mai scrie că vrea „să-L laude pe Dumnezeu pentru totdeauna”.

 

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply