Quantcast
Miss Universe, Oana Paveluc Lazăr S-A POCĂIT! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Miss Universe, Oana Paveluc Lazăr S-A POCĂIT!

Miss Universe, Oana Paveluc Lazăr, S-A APROPIAT DE DUMNEZEU

În 2010 a câştigat concursul Miss Universe România, iar de atunci viaţa ei a mers într-o direcţie total opusă show-urilor de modă şi petrecerilor extravagante. Oana Lazăr Paveluc s-a căsătorit în 2013 şi tot atunci frumoasa brunetă a decis să se şi pocăiască, alegând religia penticostală.

Oana Lazăr Paveluc a fost declarată în 2010 cea mai frumoasă femeie din România, după ce a câştigat titlul Miss Universe. Focoasa brunetă însă nu a adoptat stilul de viaţă specific modelelor cu petreceri extravagante şi călătorii prin toată lumea la spectacole de modă sau pentru shootinguri, ci din contră. Tânăra s-a măritat la Miami şi s-a pocăit, trecând la religia penticostală. Frumoasa româncă s-a dedicat în totalitate noii credinţe, dar şi familiei, iar în câteva luni va deveni mămică pentru prima dată.

Astăzi, 08.25.2014, se împlineşte 1 an de zile, de când am ales să îl urmez pe Dumnezeu . Pot spune că viaţa mea s-a schimbat în cel mai frumos mod. Am avut şi am parte de multe binecuvântări şi o fericire deplină . Mulţumesc Domnului pentru aceste minunate lucrări pe care le-a făcut şi le face în continuare în viaţa şi familia mea“, şi-a anunţat Oana Lazăr prietenii virtuali.

POVESTEA DE IUBIRE cu soţul ei A ÎNCEPUT în 2012

În anul 2010, Oana devenea dintr-o simplă elevă din Braşov cea mai frumoasa femeie din România. Coroniţa “Miss Universe România” i-a oferit multe beneficii, dar şi un iubit pe măsură. Aceasta şi-a atras admiratori în rândul bărbaţilor celebri de la noi, având o relaţie de câteva luni cu Alexandru Piţurcă, fiul selecţionerului echipei naţionale. După despărţirea de Piţi jr, Oana a părăsit Romania si s-a stabilit in Statele Unite, la Miami, unde l-a întâlnit pe omul de afaceri Ilie Lazăr, care a cerut-o de nevastă în 2012 şi cu care un an mai târziu s-a şi căsătorit. Cei doi trăiesc în prezent la Miami.

Despre

Leave a Reply