Quantcast
Moldova: Un grup de tineri vor să înregistreze cultul satanist la Ministerul Justiţiei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Moldova: Un grup de tineri vor să înregistreze cultul satanist la Ministerul Justiţiei

Sataniştii bântuie pe internet. Gruparea cu numele “Religia Satanistă”, prezentă pe o reţea de socializare, numără în prezent peste 30 de simpatizanţi. Tinerii susţin că doresc legalizarea cultului lui Satan în Republica Moldova.

Unul dintre administratorii grupului, Vitalie Lisnic, a declarat pentru Publika TV că este ateu şi că intenţionează să înregistreze oficialcultul satanist la Ministerul Justiţiei.

“Este o simplă promovare şi o derâdere a creştenismului, vedeţi ce isterie fac oamenii la vederea acestui grup. Eu cred că ar fi bine de legalizat această mişcare, avem tot dreptul. O legalizăm ca o religie, putem oferi chiar servicii, cununii, facem o cununie satanistă, să vedeţi ce efecte vom avea, ce speţ efecte mai bine zis. Cred că se vor cununa doar ateii, cei care înţeleg că e o glumă şi nu are nicio legătura cu criminalitatea “, a declarat membrul grupului Vitalie Lisnic.

“Grupul îşi propune pentru a lupta cu reştinismul economico-politic din Moldova, interesele noastre sunt de a arăta faţa adevărată a feţelor bisericeşti din toate confesiunile. Eu sunt ateist şi nu cred în existenţa satanei. Însă ca un instrument de lucru folosesc ideea de satanism”, a menţionat administratorul grupului Constantin Loşmanschi.

Comunitatea online promovează învăţăturile Diavolului, publicând textul aşa-zisei Biblii a sataniştilor, în care sunt redate cu lux de amănunte ritualurile şi modalităţile de utilizare a magiei negre. Tot aici sunt descrise şi sărbătorile religioase sataniste. De asemenea, grupul promovează rugăciunea cultului pe care îl reprezintă.

Despre

Leave a Reply