Quantcast
MOMENTUL ADEVARULUI: Cati vor refuza noile CARTI DE IDENTITATE sub forma unui CARD DE CREDIT cu CIP? – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

MOMENTUL ADEVARULUI: Cati vor refuza noile CARTI DE IDENTITATE sub forma unui CARD DE CREDIT cu CIP?

Cărțile de identitate ale cetățenilor Uniunii Europene vor fi modificate. Vor avea forma unui card de credit si un cip cu amprentele digitale ale titularului:

Sub președinția României, UE vrea schimbarea cărților de identitate în toate țările membre. Bineînțeles, vor fi cu cip biometric

Va avea forma unui card de credit pentru ca in etapa urmatoare noul document va fi si carte de identitate si card bancar. Intr-o societate care va elimina banii cash, asta inseamna ca fara respetivul document nu vom mai putea cumpara sau vinde. Adica va fi penultima etapa pana la semnul fiarei de pe mana dreapta sau frunte.

Toti marii duhovnici ne-au avertizat ca aici se va ajunge si cu totii ne-au indemnat sa nu le luam. Cati vom si face ascultare insa?

In 2009 un milion se ortodocsi romani au semnat ca se opun. Se vor mai opune?

Dar iata ca a sosit si momentul adevarului. Noile carti de identitate se vor implementa, depasindu-se astfel faza discutiilor teoretice despre ceva ce va fi intr-un oarece viitor.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply