Quantcast
Motivul INCREDIBIL pentru care o tânără de 16 ani şi-a pus capăt zilelor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Motivul INCREDIBIL pentru care o tânără de 16 ani şi-a pus capăt zilelor

Sătulă de “complicaţiile şi nedreptăţile” lumii moderne, Isabel Taylor, de 16 ani a trecut la Budism, dar în timp ce căuta răspunsuri, tânăra a consultat şi scenariile apocaliptice. Astfel, adolescenta s-a convins că civilizaţia va dispărea în următoarele luni din cauza unei explozii, scrie Daily Mail.

Ea a căutat pe Internet mai multe metode de suicid, însă a fost găsită spânzurată în dormitorul său. “Am încercat să găsim un răspuns pentru care Isabel a ales această cale”, au spus devastaţi părinţii săi.

O lume simplă şi perfectă în care oamenii să fie trataţi egal nu se va materializa niciodată. Din păcate  au fost prea multe lucruri rele cărora trebuia să le facă faţă. Au existat prea multe lucruri rele pentru ea. Nu a putut să se confrunte cu viaţa reală. Putem doar spune că nu s-a putut adapta la lumea reală, la nedreptăţile din jurul nostru. Aceasta a fost şi cauza tristeţii sale”, au mai spus părinţii săi.

Cuplul a recunoscut că fiica lor vorbea deseori despre sfârşitul lumii, despre care menţiona că este foarte aproape.

Despre

Leave a Reply